Retour beleid

Toch niet tevreden over uw aankoop? Of is het stuk? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd.
Alle beloftes op een rijtje:

  • Gratis het product retour sturen, mits ongebruikt/beschadigd en/of ongeopend.
  • 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
  • Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag het nieuwe product.
  • Geld terug? Binnen 5 werkdagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stopstraling.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Houd er rekening mee dat Stop Straling beschadigde en/of gebruikte items niet retour neemt. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die u wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Retour adres
Stop Straling
St. Annepad 16
1231 AT Loosdrecht

WhatsApp Neem contact op via WhatsApp