Zelf straling meten

Zelf meten

Belangrijk is om een meting uit te voeren om te weten waar de straling precies vandaan komt.

Stop Straling verhuurt de MK30 meetset van Gigahertz Solutions. De MK30 is een geavanceerde en vaak gebruikte meetset, die eenvoudig is in het gebruik. Ook wanneer u geen ervaring hebt met meetapparatuur, is de MK30 niet ingewikkeld. Bij de MK30 zit een uitgebreide handleiding en een uitleg over hoe u de gemeten waarden moet interpreteren. Mocht u daar alsnog vragen over hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

De MK30 bevat twee stralingsmeters: met de HF35C meet u waar zich hoogfrequente stralingsvelden bevinden in uw woning en met de ME3830B brengt u de laagfrequente stralingsvelden in kaart.

Resultaten bespreken

Heeft u thuis gemeten met de meetkoffer en kunt u er niet uitkomen met de gemeten waarden? U kunt dan kosteloos telefonisch contact opnemen met Stop Straling om de meting door te nemen. De meetspecialist geeft u advies wat u kunt doen om de elektromagnetische straling te verminderen.

Wat kost het huren van de meetset?

U huurt de geavanceerde MK30 meetset zeven dagen voor een bedrag van € 75,00 (inclusief btw). Daarnaast betaalt u een borg van € 450,00 die u terug ontvangt bij schadevrij retour van de meetkoffer.

Korting bij aankoop producten

Als u voor een bedrag ad € 250,00 inclusief btw aan straling werende producten aanschaft, krijgt u 10% korting en wordt dit verrekend met het aankoopbedrag. Om aan te tonen dat onze producten echt werken mag u bij besteding van €250 euro de MK30 meetkoffer nog eens 7 dagen langer gebruiken zonder meerkosten.

Stop Straling verzendt de meetkoffer aan u, waarbij de dag van ontvangst dan geldt als de eerste huurdag. Wanneer u de MK30 meetkoffer huurt, gaat u akkoord met de huurvoorwaarden.

Heeft u nog steeds vragen over de huur van de meetkoffer? Stuur dan een mail naar info@stopstraling.nl.

WhatsApp Neem contact op via WhatsApp